Glas og laboratorieudstyr pa junior high school

Jeg besøger ofte min kæreste på arbejde. Hun er ansat ved Det Tekniske Fakultet ved Gdańsk Universitet, hvor hun har pladser med studerende, værker og i laboratoriet. Nogle gange fortæller han mig om de møbler, som han arbejder på - selv om jeg ikke er i stand til at forstå alt, i den laveste tilstand, er jeg ikke overrasket over, at hun vælger præcis retningen af ​​hendes faglige arbejde.

Laboratorieudstyr er meget indviklet og fascinerende emne. Skriv et par forestillinger om moderne udstyret kemisk laboratorium for damerne, der lever godt sin manglende evne til kemi risikabel opgave, trods alt, at give det en chance.Dagens kemiske laboratorium på medmindre naturligvis ser det ikke på illustrationerne fra bøgerne, som jeg husker fra de vigtigste klasser af folkeskolen. F.eks. Mikroskoper Laboratory, som almindeligvis sælger basisudstyr af alle laboratorier, der er endda fraværende. Den mest almindelige enhed er - som det ellers var - en computer. der er køleskabe, anlæg til ventilation af lokaler, dræn, forskellige beholdere, og et par maskiner, som en tidlig blik lægmand på sandsynligvis ikke tegnede sig for i form til at bestemme, hvad de giver - samplere, masse spektrometre væsker og gasser, og forskellige maskine analysere kemiske stoffer testet, hvis navne jeg ikke kunne huske.Selvfølgelig er laboratoriemikroskop stadig gældende, flere kan findes på medicinske universitet eller biologisk afdeling, som i øvrigt, hvis min kæreste er færdig med sit arbejde, lader hun os besøge. Blandt andet at beundre det laboratorieudstyr, der anbefales af biologer. Jeg må indrømme, at han gør meget mere effektivt end kemikalier - hvis han skulle lave et sæt til en science-fiction film, ville jeg nok bede denne afdeling om at leje noget udstyr. Biologisk afdeling er også god af eksemplerne på eksotiske planter der dyrkes der, et stort akvarium og et formarium, hvordan man kan observere mavenes adfærd i flere timer.