Indsamling af personlige data

Det viser sig at være sandt, at når du laver en seng - vil du sove sådan. At indføre ordre i enkle mål er et must, hvis vi vil gøre det effektivt på ethvert felt. Her kommer hjælp fra mrp systemet. "Tag hovedet på nakken, og hele vil blive søgt, når du er i uret," watchmaker plejede at sige. Men så er der en helt simpel definition af mrp-systemet. Tænkning er det vigtigste her.

Opbevaring af oplysningerVed opbevaring af oplysninger som varens tilstand, efterspørgslen efter produkter, hvad er og hvad der vil blive produceret, gør vi det muligt for vores virksomhed eller husstanden at arbejde mere effektivt. Hvilken anden hjælp kan du medbringe til mrp? Din chef vil blive tilfreds, fordi alt vil gå mere glat (uanset industrien, agenturet forbedrer operationer. Og hvordan overlegen er i en bestemt tilstand, for eksempel kan du bede om en rejse. Samme fordele. Smykke dig ikke selv, men ingen kan lide at smide penge væk.

EfterspørgselsplanlægningHar jeg nævnt det før jeg holder efterspørgselsplanlægningen beskrevet her? Hvis du tænker på hvad du skriver til middag, hvor mange mennesker og hvad gør du i køleskabet - du ved hvordan man køber produkter, hvilken tid vil du bruge til madlavning, eller hvor man skal starte, ville alt være rig, når gæsterne kommer. I mit sind er mrp-systemet lige så mærkeligt, at jeg bare leder mig med det, jeg går igennem i perspektivet af, hvad jeg vælger at være, mens jeg skal gøre / vinde for at opnå det, jeg vil have. Lige som en salto i slutningen. For enkel. Ingen belaying. Og hvorfor ikke? Stroppeløberen har forkert analyseret individuelle behov. Vi har lige bevist, at mrp-systemet kan redde liv. Har du brug for en bedre besked? Jeg siger ikke ... Jeg tror imidlertid også, at også en masse nye, ekstra fordele medfører den materielle planlægningsplanlægning (i MRP-planen. Det skaber ikke noget nyt som planlagt! Kom på arbejde!